GeoArena - mötesplats geologi

Student!

Du som är student är viktig för framtiden! Därför är du extra välkommen som besökare på GeoArena 2014 och vi har rabatterat priset för dig med 75 procent. Det finns också en annan möjlighet för dig att delta:

Som volontär

GeoArenas duktiga volontärerSom GeoArena-volontär hjälper du oss att packa konferensväskor innan konferensen. Under konferensen är du värd i någon av förläsningssalarna och hjälper talare och moderatorer till rätta. Andra exempel på vad du kan komma att hjälpa till med är att vara värd i utställningssalen och hjälpa besökarna till rätta där, eller vid registreringsdisken när det är rusch. Du jobbar bara hälften av tiden. Som tack för hjälpen har du fritt tillträde till alla föredrag den tid du inte jobbar. Vi bjuder också på icebreaker på måndagskvällen, på lunch och fika på tisdagen och onsdagen.

Du anmäler ditt intresse till Bitte Johansson, bitte.johansson@sgu.se, så snart som möjligt. Vi behöver 20 volontärer och först till kvarn gäller.

Stipendie?

Nu utlyser vi 30 studerandestipendier till GeoArena 2014. I stipendiet ingår inträde till konferensen, icebreaker samt lunch och fika båda dagarna. Boende och resa ordnar du själv. För att komma i fråga för ett stipendie skickar du ett mail till erika.ingvald@sgu.se och berättar lite om din bakgrund och motiverar varför just du vill gå på GeoArena. Först till kvarn gäller.

Har du frågor? Kontakta projektledningen på e-post: erika.ingvald@sgu.se